Maak kennis met de gezichten achter Spot Interieur. Yentle Sterk en Suzanne Dijkzeul. Interieur accessoires spotten. Dat is waar we voor gaan. Zodat jouw huis de fijnste hotspot wordt die er bestaat.

//


Geen genoeg kunnen krijgen van een bezoek aan het tuincentrum of struinen op de woonboulevard. De leukste accessoires spotten. Elke keer met iets nieuws thuiskomen. Een nieuwe vaas voor naast de tv, een kunstwerk voor aan de muur of een ander kussen op de bank. De en-suite kasten opnieuw inrichten. Laten we dan, nu we toch bezig zijn, ook meteen de hoek naast de kast meepakken! En op vrijdagavond het huis omgooien en opnieuw stylen, omdat je een idee hebt! Ja, dit is onze realiteit.

Ook omschrijft dit meteen onze affiniteit met interieur. Het geeft ons een euforisch gevoel wanneer verschillende materialen, kleuren en texturen samenkomen en alles in harmonie is! Vaak hebben we het gehad over het van onze hobby ons werk maken. Wat als we nou naast onze baan ook iets met interieur konden doen? We zagen onszelf al rondlopen in de groothandel en hadden duidelijk onze ideeën bij het creëren van een identiteit. Het was enkel nog een kwestie van doen!

En hier het resultaat! Spot Interieur. Vanuit enthousiasme en het delen van een passie voor woonaccessoires ontstaan. Maar nu echt werkelijkheid. Het spotten van interieur accessoires, dat is waar we voor gaan. Zodat jouw huis, de fijnste hotspot wordt die er bestaat.

Liefs, Yentle en Suzanne

 • Spot Interieur - Een tijdloze vaas van keramiek of glas. In ieder huis komt deze wel van pas. Met of zonder een bos (droog)bloemen er in. Op tafel, op het kookeiland, in een kast of op de schouw van je openhaard. Een musthave voor in huis!

  Vazen

  Een tijdloze vaas van keramiek of glas. In ieder huis komt deze wel van pas. Met of zonder een bos (droog)bloemen er in. Op tafel, op het kookeiland, in een kast of op de schouw van je openhaard. Een musthave voor in huis!

 • Spot Interieur - Kussens maken het zitten niet alleen comfortabel, je kunt de sfeer er mee bepalen in je zithoek. Warm, chique, fris? Een kleine upgrade in je huis? Wissel je kussens af en toe en speel hierbij met verschillende kleuren en materialen.

  Kussens

  Kussens maken het zitten niet alleen comfortabel, je kunt de sfeer er mee bepalen in je zithoek. Warm, chique, fris? Een kleine upgrade in je huis? Wissel je kussens af en toe en speel hierbij met verschillende kleuren en materialen.

 • Spot Interieur - Het maakt niet uit in welke ruimte je een houten krukje zet. Het geeft sfeer. Zet er een plant op, gebruik hem als bijzettafel of nachtkastje! Een absolute favoriet. Een item wat altijd wel van pas komt en tijdloos is.

  Houten krukje

  Het maakt niet uit in welke ruimte je een houten krukje zet. Het geeft sfeer. Zet er een plant op, gebruik hem als bijzettafel of nachtkastje! Een absolute favoriet. Een item wat altijd wel van pas komt en tijdloos is.