• Interieuradvies, spot on

  Met dit pakket ontvang je een totaaladvies voor de door jou gekozen ruimte. Interessant voor jou als je geïnspireerd wilt worden op het gebied van kleur, materiaalgebruik, indeling of het gebruik van woonaccessoires en/of meubels. Je wordt stapsgewijs door onze ideeën meegenomen. Vanuit een sfeerimpressie komen we tot concrete keuzes en shoptips.

  // Kennismakingsgesprek bij jou thuis
  // Digitaal interieuradvies op maat
  // Concrete shoptips 

  Prijs: vanaf € 275,-* exclusief BTW


  * Exclusief reiskosten
  * Exclusief extra afspraken

  >> Lees meer

 • Spot on tour

  Met dit pakket gaan we speciaal voor jou op pad om de mooiste interieuritems te spotten en kopen. Om deze vervolgens bij jou thuis neer te zetten. Ideaal voor jou als je er niet uitkomt om van een ruimte een geheel te maken.
   

  // Kennismakingsgesprek bij jou thuis
  // Wij gaan op inkoop voor jou!

  // Stylen van het huis met de ingekochte accessoires

  Prijs: € 150,-* exclusief BTW

  * Exclusief reiskosten
  * Exclusief afgesproken budget waarvoor we op inkoop kunnen gaan.

  >> Lees meer

Neem vrijblijvend contact op

 • Christy & Tristan // Interieuradvies, spot on

  Onze benedenverdieping werd verbouwd en we wisten ons geen raad met de indeling van onze woonkamer/ keuken. Via een tip kwamen we bij Spot Interieur terecht en dat was een schot in de roos! Na een gezellige intake aan huis waren we meteen enthousiast, het was duidelijk dat Yentle en Suzanne weten waar ze het over hebben en heel professioneel zijn.

  Binnen no-time lag er een compleet plan, met een tekening, adviezen, foto’s en shop tips. Zo konden wij meteen zien hoe onze woonkamer zou kunnen worden. Het was nog beter dan we gehoopt hadden!

  Ook na het advies was er ruimte om alles thuis nog eens rustig te bespreken en in een Whats-App groep konden we ideeën uitwisselen en onze vragen stellen.

  Het voortraject was gezellig, inspirerend en vooral motiverend. Bedankt voor jullie professionele advies! 

 • Jan & Ellen // Spot on, totale ontzorging

  Heel erg bedankt voor het meedenken en stylen van onze complete benedenverdieping. Jullie hebben de complete verbouwing meegemaakt en vanaf het begin hebben jullie advies gegeven en dit continu met ons besproken. Van de kleuren op de muren, de gordijnen, lampen, type kasten en alle woonaccessoires.

  Het was niet eenvoudig om met een stel die qua stijlen redelijk uit elkaar liggen, een juiste mix in de aankleding te vinden. We kunnen echter wel vertellen dat dit jullie geweldig goed is gelukt. We zijn er echt heel gelukkig mee. We wilden hotel chique en dat hebben we zeker gekregen. Alles past bij elkaar en het geeft ons rust.

  Even snel teruggekeken, jullie weten wat jullie willen, jullie voelen anderen snel aan en weten een professioneel advies te geven. We vonden de samenwerking heel gezellig en hebben alle discussies als zeer prettig ervaren.

  Al met al, de opdracht hotel chique is zeker gelukt. Heel erg bedankt voor het meedenken en stijlen van onze complete benedenverdieping.

 • Dik & Janny // Interieuradvies, spot on

  Dankzij Spot Interieur zijn wij weer helemaal verliefd op ons huis geworden. We hadden een duwtje in de goede richting nodig. En die kregen we! Het fijne van Spot Interieur is dat ze je geheel vrijlaten in het daadwerkelijk aanschaffen van de meubels en woonaccessoires, maar wel met leuke ideeën komen waar je mee uit de voeten kunt.

 • Shenna & Jacco // Interieuradvies, spot on

  We zijn zeer enthousiast en professioneel geholpen door Yentle en Suzanne van Spot Interieur. Ze komen met nieuwe ideeën terwijl ze ook rekening houden met onze eigen wensen en woonstyle. Wij zijn zeer tevreden met het woonadvies dat Spot heeft opgeleverd.

 • Peter & Annemiek // Interieuradvies, spot on

  Hoewel we altijd blij waren met onze woonkamer ontbrak er een stukje sfeer, waarvan we niet wisten hoe we dat konden krijgen.

  Door het 'spot on' advies van Yentle en Suzanne hadden we concrete voorbeelden van hoe we het konden aanpassen en hoe dat er dan uit zou komen te zien. Inmiddels hebben wij bijna alles doorgevoerd en het is fantastisch! Het huis is met een paar andere meubels, accessoires en geverfde muren veel gezelliger geworden. Het voelt nog meer als thuis!

  Daarnaast had het advies de juiste balans tussen luisteren naar onze wensen, maar waren ze ook kritisch. Precies wat we dus nodig hadden. Bij een volgende verbouwing komen wij zeker terug voor advies!

 • Elvira & Wesley // Interieuradvies, spot on

  Na een gezellige intake aan huis hebben wij een uitgebreid advies ontvangen. Hierin staan hele concrete, duidelijke tips wat wij kunnen aanpassen of juist behouden om tot een gezellig geheel te komen.

  Fijn dat er meerdere voorbeelden inclusief shop tips bij staan. Zo hebben we altijd een aantal mogelijkheden om uit te kiezen, zonder zelf lang te moeten zoeken.

  De sfeerimpressies die uitgezocht zijn, passen precies bij de Pinterest-voorbeelden die ik voor ogen had. Bedankt!

 • Yorick & Aurelie // Interieuradvies, spot on

  ''Via via zijn wij in contact gekomen met Spot. Wij hadden wat aanpassingen gedaan qua meubels en liepen vast met (kleuren)combinaties.

  Yentle en Suzanne zijn bij ons thuis geweest en namen alle tijd om de hulpvraag in kaart te brengen. Zij hebben een mooi en overzichtelijk advies voor ons gemaakt en geven daarnaast nog meer aanvullende tips. Bij ons resulteert dit o.a. in een grijze kast, zwart verven. Zelfs tijdens het shoppen konden wij met ze sparren of bepaalde producten matchen. Heel blij met hun duwtje in de goede richting!''

 • Kevin & Anouk // Spot on tour

  ''Vorig jaar hebben wij thuis de hele benedenverdieping verbouwd en in een hoek op maat gemaakte kast gemaakt om mooie accessoires in te zetten. Helaas lukte het mijzelf niet om deze hoek goed tot zijn recht te laten komen. Ik heb de meiden van Spot Interieur benaderd om mij te helpen. Naast dat ze heel enthousiast en gedreven zijn, hebben ze ons fantastisch geholpen. Er is geluisterd naar welke sfeer wij willen neerzetten in huis. Met gebruik van mooie en natuurlijke producten komt deze hoek nu veel beter tot zijn recht.''

 • Ron // Spot on tour

  Ruim een jaar geleden mijn huiskamer opnieuw ingericht, maar accessoires waren hierbij “vergeten”. Door toeval in contact gekomen met Spot Interieur. Tijdens het kennismakingsgesprek hebben Yentle en Suzanne mijn wensen aangehoord en verschillende zaken opgemeten. Na enige tijd werd ik verrast met dozen vol accessoires om mijn interieur naar een hoger niveau te tillen. Mijn wensen zijn uitstekend omgezet in accessoires van mooie en duurzame materialen, geen overbodige artikelen maar precies de sfeer waar ik op gehoopt had. En misschien wel meer!

 • MB Zonnepanelen // Spot on tour

  Spot Interieur heeft ons kantoorpand weer sfeer en gezelligheid gegeven! In het voortraject hebben Yentle en Suzanne geluisterd naar de wensen en behoeftes welke zij vertaald hebben in een passend sfeerbeeld bij onze organisatie. Door kleine wijzigingen door te voeren en nieuwe accessoires toe te voegen hebben wij voor onze medewerkers een fijne en gezellige werkplek kunnen creëren. Opzoek naar iemand die een kantoorpand gezellig, maar functioneel kan maken? Dan ben je bij Spot zeker aan het goed adres!