Spot Interieur werkt samen met verschillende (lokale) ondernemers. Door samen te ondernemen kom je verder. Daar geloven wij 100% in. Zo werken wij onder andere samen met Pull of Polo en Mijn-Wijnkoekast.

Onze partners

Samen kom je verder. Iets waar wij 100% achter staan. Sinds wij zijn begonnen met Spot, werken we dan ook op verschillende vlakken met (lokale) ondernemers samen.

Hieronder stellen wij ze graag aan je voor.

Samenwerken?
  • Pull of Polo. De kledingzaak van de regio met een totaalpakket aan heren- en damesmode, schoenen, accessoires, ondermode en sieraden. Al jaren een begrip in het Groene Hart.

    Pull of Polo is een kledingwinkel van 400m2 met dames- en herenmode voor jong en oud. Al ruim 21 jaar zijn zij een populair adres voor het Bodegraafse winkelende publiek. Empower your style staat hier volledig centraal. Bij het creëren van je eigen style draait het niet alleen om de kleding die je kiest. Het gaat om jou als individu. Om je style goed over te laten komen, moet je dit met zelfvertrouwen dragen. De mode verandert constant maar jouw style is voor altijd en daarmee laat je zien wie je echt bent! Ben je in Bodegraven? Ga eens langs in de Brugstraat of bezoek hun website.

  • Mijn-Wijnkoelkast is specialist op het gebied van wijnkoelkasten en alle daarbij behorende wijnaccessoires.

    Mijn-Wijnkoelkast is specialist op het gebied van wijnkoelkasten en alle daarbij behorende wijnaccessoires. Zij helpen u graag bij het vinden van uw ideale wijnklimaatkast. Een wijnkoeler is dé ideale oplossing wanneer u niet in de gelegenheid bent om de wijn te koelen binnen geringe afstand. De wijnkoeler zorgt ervoor dat een fles wijn op de juiste temperatuur gehouden wordt. Een wijnkoeler is eenvoudig te verplaatsen en daarnaast kan het overal worden neergezet. Bekijk het assortiment wijnkoelers op www.mijn-wijnkoelkast.nl.

  • De Design Leeuw is een allround design studio opgericht door Roxanne de Leeuw. Met haar passie voor alles wat te maken heeft met design helpt ze andere ondernemers bij het krachtig neerzetten van zichzelf. Branding is haar expertise, door haar empathische vermogen kan zij zich dan ook goed inleven en een passende look & feel creëren. Maar ook voor losse grafische ontwerpen staat Roxanne voor je klaar. Naast alle grafische ontwerpen kan je ook terecht voor professionele fotografie en video’s. De Design Leeuw biedt een breed scala aan diensten waardoor je je bedrijf of brand tot een hoger niveau kunt tillen.