Spot Interieur werkt samen met verschillende (lokale) ondernemers. Door samen te ondernemen kom je verder. Daar geloven wij 100% in. Zo werken wij onder andere samen met Pull of Polo en Mijn-Wijnkoekast.

Samenwerkingen

Samen kom je verder. Iets waar wij 100% achter staan. Sinds wij zijn begonnen met Spot, werken we graag op verschillende vlakken met (lokale) ondernemers samen.

Heb jij een dienst of aanbod waar we in kunnen samenwerken? We maken graag kennis met je.

Samenwerken?
  • Keukenmakelaar aan huis, de naam zegt het al: persoonlijk advies aan huis. Sinds 2014 ontwerpen wij keukens van gerenommeerde merken in het midden en hoog segment. Onze jarenlange ervaring met keukenleveranciers, meubelmakers en bouwarchitecten zorgt ervoor dat wij van alle (keuken)markten thuis zijn en daarom van iedere uitdaging een passend ontwerp weten te maken.

    Keukenmakelaar werkt in opdracht van de klant (en niet in opdracht van de keukenleverancier) en zit daarom aan de andere kant van de keukentafel.

    Wij ontwerpen uw keuken, geven sturing tijdens winkelbezoeken en vertalen de wensen naar de behoefte van de klant. Wij zijn onafhankelijk en kunnen daarom onze klant een eerlijk en betrouwbaar advies geven. Persoonlijke begeleiding en ontzorging vanaf het eerste idee tot aan de keukenplaatsing.

    Neem hier een kijkje op de website.