Betalen en verzenden

Betalen
Het is mogelijk om de betaling van je bestelling te voltooien via iDeal of PayPal.Als de betaling is verwerkt ontvang je een e-mail ter bevestiging. Daarnaast krijg je een e-mail met de factuur. In de factuur staan de details van de bestelling. Zodra de bestelling wordt verzonden ontvang je een verzendbevestiging per e-mail.

Verzenden
Zodra wij je bestelling hebben ontvangen gaan wij er mee aan de slag. Onze producten worden verstuurd via PostNL. Bij verzending van de producten ontvang je een Track and Trace code per mail. Via deze Track and Trace code kun je jouw bestelling volgen.  Zo blijf je op de hoogte van het proces van de verzending, zodat je weet wanneer je de bestelling kunt verwachten.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn €6,95 voor verzendingen binnen Nederland. Voor verzendingen naar de Waddeneilanden worden extra kosten in rekening gebracht. Wij verzenden op dit moment alleen binnen Nederland.Wij bieden gratis verzending aan bij bestellingen boven de €75,-. 

Levertijd
Ons doel is om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. We streven ernaar om de bestelling binnen drie werkdagen te versturen. Mocht het onverwachts op voorhand toch langer duren dan 5 werkdagen zullen wij je hiervan op de hoogte brengen per mail of telefonisch. 

Vragen?
Heb je ondanks de bovenstaande informatie nog vragen? Bekijk eens onze veelgestelde vragen pagina of schroom niet om contact op te nemen via spotinterieur@gmail.com of ons contactformulier.