Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent over jouw aankoop. Geen probleem als dit helaas niet zo is! Je hebt 14 dagen na het ontvangen van de bestelling het recht om het product te retourneren. De kosten van retourneren zijn voor de koper. Je moet het product in de originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retourneren. Het artikel mag niet beschadigd zijn.

Let op: Wij adviseren je om het pakket met een verzendservice met Track and Trace te verzenden. Spot Interieur is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of het kwijtraken van retourzendingen.

Retourformulier
Je kunt het retourformulier hier downloaden. Hoe te retourneren staat in dit formulier beschreven. Voeg het ingevulde formulier toe aan het retourpakket. Als je nog verdere vragen hebt over het retourneren kun je contact opnemen via het contactformulier of spotinterieur@gmail.com

Op het moment dat wij jouw retourzending hebben verwerkt, krijg je van ons een bevestiging. Wij betalen het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk terug (vaak binnen enkele werkdagen), maar uiterlijk binnen 14 dagen na het verwerken van jouw retour. 

Het aankoopbedrag wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de aankoop hebt gedaan.

Vragen?Heb je ondanks de bovenstaande informatie nog vragen? Bekijk eens onze veelgestelde vragen pagina of schroom niet om contact op te nemen viaspotinterieur@gmail.comof ons contactformulier.